Michel Bakker | Testimonials
15389
page,page-id-15389,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 
resultaat-sharon-doorson

Sharon Doorson

Met mijn onregelmatige en drukke leven is het belangrijk dat ik gezond eet en fit ben. Voorheen was ik altijd heel snel verkouden, maar sinds de training totaal niet, doordat ik veel meer weerstand heb opgebouwd. Ook tijdens mijn optredens kan ik veel meer energie geven en ook niet geheel onbelangrijk, mijn lichaam is veel strakker geworden! Ik voel me heerlijk in mijn nieuwe lichaam en heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan.

resultaat-charlotte

Charlotte Goos

Ik ben altijd al bezig geweest met sporten maar dan voornamelijk cardio. Na maanden interval training dat ik alleen deed vond ik het ongelooflijk saai worden en miste erg het sociale deel van sporten. Spinning en allerlei huppelgroepjes heb ik in het verleden weleens geprobeerd maar vond dat altijd oersaai worden na verloop van tijd. Ik was dus op zoek naar een nieuwe uitdaging, want ik wilde graag mijn vetpercentage naar beneden krijgen en merkte dat dit met alleen cardio maar moeilijk lukte. Ik hoorde hier en daar dat crossfit snel resultaat geeft dus ben toen gaan zoeken en kwam Michel Bakker tegen. Snel ingeschreven voor mijn eerste les en voor de les was ik van mening dat ik wel fit was….dacht dat ik dood ging maar wat vond ik het fantastisch! Ik ben snel omgeschakeld naar alleen crossfit en in 2,5 maand het resultaat bereikt dat ik wilde. Maar mijn focus werd al snel kracht in plaats van vet waardoor het sporten een stuk leuker werd. Naast dat crossfit fantastisch is, hebben we ook een gezellige Rotterdamse no-nonsense community waarin mensen elkaar steunen en pushen om het maximale te halen uit een wod. De trainingen van Michel zijn erg uitdagend met veel focus op techniek. Er zit een goede opbouw in de trainingen waardoor je op de verschillende onderdelen beter wordt zonder dat je bepaalde spiergroepen teveel achter elkaar traint. Je kunt dus gerust vaak komen trainen. Michel heeft zelfs voor mij een aangepast schema gemaakt aangezien ik beperkingen heb vanwege mijn heup, een toptrainer dus!

resultaat-kirby

Kirby Kant

Na een jaren lang gevecht met mijn gewicht en periodes van ontwetend in de sportschool rond lopen zonder resultaat ging ik opzoek naar een personal trainer die mijn doelen begreep, van hard aanpakken wist en mij goed kon begeleiden. Na een aantal afspraken met andere personal trainers, voelde ik mij bij Michel het meest op me gemak. Samen zijn we gaan werken aan mijn fitheid, die ging met sprongen vooruit! Ik ben net afgestudeerd aan de musical academie en fit zijn is voor een artiest een pré. In eerste instantie kwam ik bij Michel om vet massa kwijt te raken, maar na verloop van tijd merkte ik dat ik passie kreeg voor fitness. De trainingen waren voor mij niet alleen maar fysiek belangrijk, ze werkte bijna therapeutisch, even een escape uit mijn drukke bestaan, tijd voor mezelf en keihard in het zweet werken. Heerlijk! Ik heb veel geleerd bij Michel, ik had geen idee van de technieken en hoe of wat ik met een dumbel aan moest. Met Michel als personal trainer wist ik grenzen te verleggen. Na een half jaar trainen bij Behaal je doel ben ik op eigen voet verder gegaan. Mijn deelname aan X factor gaf mij nog meer motivatie om strakker in mijn vel te zitten en conditie te verbeteren. Ik ben zelf de sportschool ingegaan en wist nog 6kg af te vallen. Mijn buik strak, kledingmaat minder, goede conditie! Dus klaar voor X factor, zonder de personal training bij Behaal je doel zou ik dit resultaat niet bereikt hebben. Als ik nu alleen train, hoor ik zelfs automatisch nog zijn stem in mijn hoofd die zegt: “Kom op, nog 1!”. Het er ingeprent om hard te werken. Ik heb een basis gecreëerd bij Michel waar ik heel blij mee ben, de sportschool is geen onbekende planeet meer, ik weet wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken. Als ik de tijd en ruimte heb zal ik zeker bij Michel terug komen, ondanks dat ik niet persoonlijk meer met hem train begeleid hij mij op afstand met een op maat gemaakt fitness programma waar ik mijn volgende doel wil en zal bereiken. Trainen bij Behaal je doel gaf mij het resultaat waar ik al jaren naar opzoek was!

gino-tromp-300x300

Gino Tromp

Na een tijdje cross010 kan ik eindelijk mijn verhaal EN een before & after foto delen Eind mei was het zover! Mijn 1e cross010 ..bij “De enige echte” Michel Bakker en “Pur Sang” crossfitter Guy Droog. Na de training was ik helemaal gesloopt .. Maar het voelde goed en zodoende ben ik verslaafd geraakt. in een vrij korte tijd heb ik dingen leren doen waarvan ik eerst dacht .. “Dat gaat mij nooit lukken”. Het leuke van cross010 is dat je elke dag iets anders voor je kiezen krijgt. Dat maakt het spannend en leuk! En niet te vergeten .. I love the community !

resultaat-emma

Emma van Lieshout

Toen ik meedeed aan Miss Topmodel of the Netherlands kregen we personal training van Michel Bakker. Michel liet naar mijn idee zien dat trainingen heel leuk konden zijn. Ook drijft hij je tot het uiterste waardoor je met een fijn gevoel weer naar huis gaat. Zelf deed ik nooit aan fitness. Ik heb na de trainingen bij Michel wel echt de motivatie gekregen om vaak te gaan sporten. Het is natuurlijk niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je conditie. Michel, bedankt voor alles!

resultaat-sandra-haaijer

Sandra Haaijer

ik ben zelf als personal coach begonnen in 2011, daarnaast was ik al jaren en ben ik nog steeds werkzaam in de sport de groepslessen de fitness en fysiofitness. Als “workaholic” en “sportaholic” wilde ik wel de juiste balans houden en dat was nodig want…In 2013 wilde ik mijn eigen grenzen weer eens flink op de proef stellen (het lopen van de Marathon Rotterdam in een mooie tijd) en werkte in die tijd met Michel Bakker samen op een vestiging in Krimpen aan den IJssel. Naast mijn trainingsschema’s die ik mijzelf had opgelegd voor het hardlopen heeft Michel mij een aantal maanden getraind, 3 maal per week. Zijn trainingen en motivatie hebben mij altijd scherp gehouden, fit gehouden en energie gebracht! Wie wil dat nu niet…bij Michel ben je dan aan het juiste adres!

resultaat-renate

Renate Breedvelt

Trainen bij Michel Bakker is in 1 woord fantastisch! Hij daagt je uit om je eigen grenzen op te zoeken en die te gaan verleggen. Je merkt zo snel verschil. Je wordt sterker en je zelfvertrouwen groeit enorm. De workouts zijn effectief, uitdagend en gericht op welk doel jij wilt behalen. Na een jaar bij Michel te hebben getraind ben ik 17 kilo afgevallen en fitter dan ooit!!! Zoek je een personal trainer dan is Michel wat voor jou. Zijn passie, enthousiasme en vertrouwen helpen jou om je doel te behalen! Michel bedankt!!

resultaat-ingrid

Ingrid de Boer

Voor de missverkiezing “Topmodel of the World Nederland” kreeg ik de mogelijkheid om te trainen bij personal trainer Michel Bakker. In de groepssessies werd veel aandacht besteed aan buik-,been- en bilspieren wat natuurlijk essentieel is voor een strak en vrouwelijk lichaam. In deze trainingen heb ik geleerd net een stapje verder te kunnen gaan dan wanneer ik zelf bij een sportschool train. Ik doe al jaren aan acrogym en ik heb gemerkt dat de trainingen bij Michel hierop ook een toegevoegde waarde hebben. Ik voel me sterker, fitter en mooier! Bedankt Michel!

resultaat-rochelle

Rochelle Ellouise

Goede persoonlijke begeleiding en een super training is waar Michel voor zorgt! Na een aantal weken met hem getraind te hebben zag ik al snel verandering. Toen ik stopte met trainen en het weer wilde oppakken kon ik niemand vinden in de buurt van Eindhoven die aan Michel kan tippen! Ben blij nu weer te gaan beginnen en snel resultaat te gaan behalen, en dat is ook wat jij krijgt al je jezelf nu nog aanmeld bij Michel voor een sportieve, leerzame, leuke en gezellige personal training!

resultaat-lisanne

Lisanne Isberta

Na mijn zomer stage van 5 maanden op Ibiza was ik tussen de 5/10 kilo aangekomen. Ik kwam terug in Nederland en voelde me echt niet lekker in mijn vel. Ik wou graag afvallen en sporten maar wist niet hoe ik moest beginnen. Eind november kwam ik op Michel zijn facebook en berichten hem gelijk! Begin december ben ik bij Michel begonnen en gaf hij mij een voedingsschema. De eerste maand was echt heel moeilijk maar al snel kwamen de resultaten! Rond de 2/3 maand begon ik van sporten te houden en ik werd er ook erg goed in. We bouwde alles op en op een gegeve moment was ik 1 van zijn sterkste klanten! Ik heb tot en met midden juni bij michel gesport en was top fit om op vakantie te gaan, 2 maanden was ik in het buitenland en na de zomer ben ik gewoon weer gaan sporten! Michel heeft me erg geholpen en nu als ik zelf ga sporten weet ik ook welke oefeningen ik moet doen en wat ik het beste kan eten! Ik heb geen spijt gehad! Ik ben echt van sporten gaan houden en zou t altijd blijven doen, Michel bakker is een goeie motivator!

resultaat-carmen-2

Carmen Apon

Trainen met Michel is gaan tot het uiterste maar wel met oog voor jouw unieke mogelijkheden en grenzen.Zijn specialistische kennis van het lichaam en voeding maken zijn begeleiding uniek. Resultaat is zeker als je de adviezen van Michel opvolgt, de keuze is aan jezelf. Ik kan iedereen de ervaring met Michel als PTer aanraden!

resultaat-danielle

Danielle Bubberman

Tijdens de Miss Intercontinental Nederland verkiezing leerde ik Michel kennen. Alle finalistes, waaronder ik zelf, kregen Personal Training van hem. Ik heb altijd al veel gesport, want ik deed ritmische gymnastiek op het hoogste niveau en later ging ik verder met acrobatiek. Toch waren dit heel andere trainingen dan die van Michel. Bij Michel merkte ik verschil aan mijn lichaam maar ook uithoudingsvermogen en energie. De trainingen waren écht leuk en ik voelde dat ik vooruit ging wat ik ook in de spiegel begon te zien. Ik weet zeker dat ik mede dankzij Michel uiteindelijk de Miss Intercontinental Nederland titel heb gewonnen en ik heb tot op de dag van vandaag profijt van zijn trainingen en tips!

resultaat-janice-blok

Janice Blok

Ik had nooit gedacht dat het me zou lukken. Maar met de kracht en motivatie, die michel mij mee gaf vanaf de eerste les, was ik sterker dan ooit. Voor dat ik bij behaal je doel trainde, haatte ik sporten en was ik altijd moe en uitgeput voordat ik uberhaupt begonnen was. Maar uit deze lessen haalde ik juist energie. En met de doelen voor ogen, die ik samen met Michel had uitgeschreven, had ik er ook meer zin in dan ooit! De trainingen werden aangepast op wat ik kon en wat ik wilde en alsnog trainde we goed en zwaar! “Het resultaat mag er zijn, het resultaat mag er wezen. Met Behaaldjedoel, behaal je wat jij wilt! Het was voor mij.. Een zegen.”

resultaat-jolijn

Jolijn

Toen Michel begon met PT ben ik ook bij hem gestart. Ik sport al wat jaartjes maar krachttraining was iets wat ik niet kende. Michel heeft hierin de basis aangebracht bij mij, hij heeft mij laten inzien dat krachttraining ook zeker is weggelegd voor vrouwen. Naarmate ik langer trainde begon je resultaat te zien, dit is natuurlijk iets wat heel erg motiveert. Krachttraining is belangrijk voor vrouwen, ik vind het erg mooi en vrouwelijk als een vrouw strak en gespierd is zodat je vrouwelijke vormen nog beter uitkomen. Toen ben ik een tijdje alleen gaan trainen en heb het goed volgehouden, ik ben iemand die zichzelf goed kan motiveren maar de tips/trucs op bijvoorbeeld Facebook van Michel hebben mij er goed doorheen geholpen! Aangezien ik mee ging doen aan de tv show Let’s Get Married, wilde ik er natuurlijk strak uitzien, helemaal als ik zou winnen en in trouwjurk zou moeten. Ik heb toen Michel gevraagd om mij de maand voor de show te trainen en het resultaat mag er zijn! De show hebben mijn partner en ik gewonnen en heel Nederland heeft mijn, al zeg ik het zelf, mooie rug gezien. Wat ik ook nog graag wil aangeven is dat Michel in de tijd dat hij nu PT’er is enorm gegroeid is. Alles wat hij doet doet hij vanuit een passie voor de sport, dat merk je aan alles. Door met hem te trainen ga je een stapje verder, verleg je je grenzen en boek je resultaat. Succes Michel met de verdere carriere als PT’er, en heel erg bedankt voor alles!

resultaat-milou

Milou Esmee

Uren in de sportschool trainen? Dat is niet nodig bij Michel Bakker, daar behaal je, je doel in 30 minuten! Na 30 minuten trainen voel je, je voldaan en ga je met een goed gevoel naar huis. In het begin vond ik het weer even zwaar om in het ritme van het trainen te komen. Maar hoe vaker ik het deed hoe leuker ik het ben gaan vinden! En stiekem vind ik het ontzettend jammer dat mijn laatste training er al weer op zit.

resultaat-amanda

Amanda van der Linden

Uren in de sportschool trainen? Dat is niet nodig bij Michel Bakker, daar behaal je, je doel in 30 minuten! Na 30 minuten trainen voel je, je voldaan en ga je met een goed gevoel naar huis. In het begin vond ik het weer even zwaar om in het ritme van het trainen te komen. Maar hoe vaker ik het deed hoe leuker ik het ben gaan vinden! En stiekem vind ik het ontzettend jammer dat mijn laatste training er al weer op zit.

resultaat-phi

Phi Mike Le

in januari ben ik begonnen door een groupon actie (World fit 010). Vervolgens kon ik het niet meer loslaten. Ik wou al beetje de handstand en muscle up leren. Maar niet persee turnen ofzo. Dus wat had ik een geluk dat cross010 nou precies alles doet. Voeg daar een leuke gezellig groep mensen aan toe en zeer gemotiveerde trainers Michel Bakker en Guy Droog dan heb je het beste recept voor één dagelijkse keiharde work-out!

resultaat-bruno

Bruno

Als Tourmanager van Sharon Doorson heb ik vaak te maken met onregelmatige werk tijden. Door de personal training van Michel voel ik me super fit en kan ik alle werk tijden aan. We bouwen zowel conditie als spiermassa op. Ik bescherm artiesten altijd in de menigte, dus dan is het wel noodzakelijk dat je fit bent. Dankzij de trainingen van Michel kan ik mijn beroep nog gecontroleerder uitoefenen. Thanks!

resultaat-sandra

Sandra Rijnhart

Door te trainen met Personal Trainer Michel Bakker blijkt dat kracht training ook voor mij is weggelegd! Ik ben het ontzettend leuk gaan vinden. Zijn enthousiasme werkt inspirerend! De groepslessen waar ik voorheen heel enthousiast over was, blijken nu minder interessant omdat ik nu gerichter aan het trainen ben! Michel weet me ontzettend te motiveren en doordat elke training anders is blijft het leuk! Hij haalt het beste in mij naar boven en ik blijk veel meer te kunnen als dat ik zelf dacht. Ik train 1 x in de week een half uur en dat in de afgelopen 4,5 maand daarnaast ga ik zelf nog zeker 2 a 3 keer trainen in combinatie met cardio. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in 63,5 cm minder omvang en ik ben in het afgelopen half jaar 33 kg afgevallen door op mijn eten te letten in combinatie met sporten! Door het resultaat blijf ik gemotiveerd en ga ik nog even door want mijn doel is nog niet bereikt! Personal training met Michel staat voor fun en resultaat. *Het resultaat tot nu toe: van 134kg naar 89.8KG.

resultaat-kelly

Kelly van Dungen

Zelf heb ik drie jaar topsport mogen beoefenen in de gymnastiek, en ben ik Nederlands kampioen in het hoogste niveau van acrogym. Hierdoor kan ik zeggen dat ik aardig wat gewend ben op sportgebied. Toch hebben de personal trainingen van Michel Bakker mij elke keer verrast! Je werkt erg gericht. Ook heb ik geleerd dat je niet uren in de sportschool hoeft te bikkelen maar juist elke dag korte oefeningetjes kan pakken. Het was voor mij daardoor erg inspirerend om eens op een andere manier te sporten. Het was het helemaal waard en ik raad het daarom iedereen aan!! Het was een top ervaring met resultaat.

resultaat-sharena

Sharena de Vries

Eerder kwam ik nooit wat aan en hoefde dus ook niet te sporten maar hoe ouder ik werd hoe meer de weegschaal aan gaf..
Toen deed ik mee aan de missverkiezing miss top model of the world nl! Ik woog 63 kg en had voor mijn lengte iets teveel overgewicht.
Bij die miss verkiezing leerde ik Michel bakker kennen en bij de eerste training kon ik niet mee komen omdat ik geen conditie had.
Hij heeft mij op toen geholpen hoe ik op mijn eigen tempo kon sporten en fitter te worden.. Het afvallen en het vooral volhouden van een training ging me steeds makkelijke af en nu naar 2 maanden personaltraining gehad te hebben ben ik 7 kg kwijt en heb ik meer conditie dan ooit dankzij Michel zijn geduld en goede strenge trainingen weeg ik nu 56kg!!!Ik ben erg blij dat ik michel heb leren Kennen en vooral dat ik bij hem heb mog sporten. Dankje wel Michel voor alles!

resultaat-emilie

Emilie de boer

Ik ben al jaren met sport bezig, zowel voor mijn werk als privé, heb veel groepslessen gegeven, fietste regelmatig buiten en was aan het hardlopen. Op een gegeven moment wilde ik meer uit met name het hardlopen halen, de snelheid verhogen en de afstand vergroten, dit lukte mij niet alleen, ik bleef hangen op de 10 kilometer. Ik ben toen 10 weken 2 keer per week gaan trainen bij Michel. In de sessies deden we van alles,  maar steeds met het doel hardlopen als rode draad door het uur, TRX oefeningen, snelheidsoefeningen, kracht en stabiliteit. In die 10 weken ben ik enorm vooruit gegaan, behalve dat ik veel sterker en nog fitter werd, viel ik ook nog 5 kilo af en verloor ik om mijn middel  5 cm. Behalve dat ik de resultaten zag, deed het ook voor mijzelf heel veel, mijn sportdoelstellingen werden concreter en begon er ook in te geloven dat ik dat ook echt waar kon maken omdat mijn lijf het kan. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik dit jaar voor het eerst de Bruggenloop, 15 kilometer, heb gelopen en dat ik nu aan het trainen ben voor de halve marathon en voor een fietsvakantie in de Alpen!!

resultaat-emilie

Arris Blom

‘Personal Training bij Michel maakt fitness weer leuk! Hij probeert je niet om te bouwen tot een musclehead (behalve als je dat wilt natuurlijk..) maar concentreert zich op jouw persoonlijke doelen. Hij is erg goed in staat bij de benadering van zijn trainingen daar op in te spelen. Michel laat mij door gaan waar ik zelf al lang zou zijn gestopt. De ideale spreekwoordelijke stok achter de deur! Daarnaast is Michel een sympathieke vent, niet geheel onbelangrijk omdat je elkaar wekelijks ziet. Kortom, een absolute aanrader op weg naar een gezonder en beter gevormd lijf.’