Michel Bakker | PT-Online
15385
page,page-id-15385,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 
ptonline

Wat houdt PT-online in?

Aan het begin van elke maand krijgt u een persoonlijk training- en voedingsprogramma opgestuurd. Beide programma’s worden op maat gemaakt om verantwoord en efficiënt uw doelen te behalen. Elke donderdagochtend krijgt u feedback toegestuurd op al uw persoonlijke vragen.

Wat verwacht ik van u?

1. De eerste week vult u het intakeformulier in. Op basis van dit intakeformulier vraag ik om toelichting indien nodig zodat wij samen uw doelen kunnen behalen.
2. Op basis van de doelen die u wilt behalen maak ik een persoonlijk training- en voedingsprogramma.
3. Ik verwacht elke week een update waarin u vertelt hoe u het training- en voedingsprogramma ervaart. Elke donderdagochtend mail ik u hierover feedback en pas indien nodig het programma aan.
4. Het belangrijkste: commitment aan mij, maar vooral aan uzelf. Om doelen te behalen verwacht ik 100% inzet.

Wat kunt u verwachten van mij als coach?

1. Aan het begin van het traject zal ik het intakeformulier analyseren en op basis hiervan een persoonlijk training- en voedingsprogramma opstellen. Beide programma’s worden specifiek voor u opgesteld aan de hand uw eigen eisen en wensen, en op basis van mijn expertise in dit vakgebied.
2. Ik geef u iedere donderdagochtend uitgebreide feedback terug op basis van uw update over het training- en voedingsprogramma.
3. U kunt van mij expertise verwachten. Ik heb momenteel 10 jaar ervaring als personal trainer waarbij ik mijn cliënten help hun doel te verwezenlijken. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijzelf een erkende personal trainer te noemen. Tot slot blijf ik up-to-date door mijzelf te ontwikkelen als Personal Trainer door het volgen van diverse cursussen (zie Behaaljedoel.nl voor een volledig overzicht).
4. U kan van mij andersom ook commitment verwachten om uw doelen te verwezenlijken.

Wat kost Online Coaching bij Behaaljedoel?

€50,-